CARNetova korisnička konferencija 2014

Zbornik radova - ISBN 978-953-6802-29-6 »

Prednosti (i nedostaci) korištenja Web 2.0 aplikacija za e-učenja iz hibridnih kolegija na visokim učilištima

2. verzija
View File
pdf
687KB
prezentacija
View File
pptx
2.5MB

U radu su opisani projekti iz e-učenja realizirani od 2004. godine nadalje koji obuhvaćaju korištenje Web 2.0 aplikacija u hibridnim kolegijima te evaluaciju upotrebljivosti (kvalitete u korištenju) Web 2.0 aplikacija u visokoškolskoj nastavi. Razmatrane su prednosti korištenja e-učenja u hibridnim kolegijima, kao i problemi vezani uz upotrebljivost i pouzdanost Web 2.0 aplikacija te održavanje takvih tehnologija za e-učenje na vlastitom računalu poslužitelju. U zaključku su istaknute očekivane koristi od uporabe e-učenja na visokom učilištu u kontekstu drugih obveza akademskih nastavnika.

Autor(i):

Goran Bubaš    
Fakultet organizacije i informatike, Sveučilište u Zagrebu
Hrvatska

Prof.dr.sc. Goran Bubaš zaposlen je kao redoviti profesor na Fakultetu organizacije i informatike u Varaždinu, Sveučilište u Zagrebu. Izvodi nastavu iz kolegija vezanih uz poslovno komunicirane i online komunikaciju. Autor je više od dvadeset radova objavljenih u znanstvenim česopisima i četrdesetak radova objavljenih na konferencijama. Osnovna područja njegovog istraživačkog interesa su e-učenje, online komunikacija i komunikacijske vještine.

Tihomir Orehovački    
Fakultet organizacije i informatike, Sveučilište u Zagrebu
Hrvatska

Dr.sc. Tihomir Orehovački radi kao viši asistent na Fakultetu organizacije i informatike u Varaždinu, Sveučilište u Zagrebu. Izvodi nastavu iz kolegija "Struktura podataka". Autor je više od deset radova objavljenih u znanstvenim česopisima i tridesetak radova objavljenih na konferencijama. Područja njegovog istraživačkog interesa su razvoj i vrednovanje Web 2.0 aplikacija, e-učenje i generativno programiranje.

 

Powered by OpenConf®
Copyright ©2002-2013 Zakon Group LLC