CARNetova korisnička konferencija 2014

Zbornik radova - ISBN 978-953-6802-29-6 »

Učionica budućnosti

2. verzija
View File
docx
682KB
prezentacija
View File
ppt
5.0MB

Autorica želi prezentirati jednogodišnja iskustva korištenja tableta u nastavi u okviru pilot projekta Učionica budućnosti. Želi ukazati na sve aspektne potrebne za realizaciju takve učionice i preduvjete potrebne za redovno održavanje ovakve nastave. S obzirom da je riječ o učionici koja raspolaže s 30 tableta, projekt predstavlja početak istraživanja i donošenja čvrsto argumentiranih zaključaka koja bi se odnosila na 1:1 nastavu.

Autor(i):

Sonja Lušić Radošević    

Sonja Lušić Radošević je profesorica matematike i informatike u IX. gimnaziji i u Centru za poduku Trinom. Svoja prva online iskustva stekla je kao ECDL mentor već 2006. Danas vodi Učionicu budućnosti u IX. gimnaziji te se bavi upotrebom novih tehnologija i metodologija u nastavi. Specijalizirala se za softver za upravljanje nastavom u okviru Samsung School rješenja. Sudjeluje u brojnim projektima i natječajima te drži predavanja i radionice.

Jedna je od osnivačica Udruge Samo jedan klik koja je pokrenula razne projekte kao što su Webinari za državnu maturu, TeachMeet susreti, a najveći je portal za pripremu državne mature Moja matura, čija je i glavna urednica. Kreatorica je nekoliko web stranica i većeg broja edukacijskih materijala otvorenog sadržaja. Cjeloživotni je učenik s Twitter adresom @sonjalr .

 

Powered by OpenConf®
Copyright ©2002-2013 Zakon Group LLC